Stilovi haljine i modeli

Haljina sa suknjom od zvona - romantika u svemu

Haljina sa suknjom od zvona - romantika u svemu

pridružite se raspravi

 
Sadržaj
 1. Značajke
 2. Malo povijesti
 3. Tko je prikladan?
 4. S rukavima
 5. dužina
 6. Savjeti za odabir
 7. Što obući?

Ženska garderoba svakako uključuje haljine, predstavljene u različitim stilovima. Jedna od najatraktivnijih, romantičnih i ženstvenih može se nazvati haljinom, čija suknja podsjeća na zvono. Žene nose takvu odjeću već više od jednog stoljeća, a sada ćemo saznati zašto ih danas traže modne žene.

Značajke

Haljine, vrhunac kojih je zvonasta suknja, vrlo su udobne i praktične. Oni su tradicionalno klizav vrh i spaljena suknja. U ovom stilu možete vidjeti poslovne i večernje haljine.

Najčešći ljetni modeli s suknjom zvona. Njihova uporaba osigurava udobnost u toplini, jer donji dio takvih haljina ne dodiruje noge. Međutim, zimske verzije haljina ovog stila također nisu neuobičajene.

Za šivanje odjeće ove vrste koriste se materijali koji imaju prilično krutu teksturu. To mogu biti vuna, lan, koža, pamuk ili druge slične tkanine. Značajka dna haljina s suknom za zvono je ekspanzija bez draperija i nabora, tako da svi otisci na takvim odijelima izgledaju atraktivno i ne izlaze.

Malo povijesti

Prve haljine, čija je suknja podsjećala na obrnuto zvono, počele su se nositi u 17. stoljeću. Ispod njih su bile mekane krinolinske suknje, pa je odijelo bilo obimno i privlačno. Takve haljine za svečane prigode nastale su dugim vlakovima.

Vremenom se duljina haljina sa suknjom zvona počela smanjivati, a čvrsti vez i steznik korijena stvar su prošlosti. Današnja odijela ovog stila su suzdržana u svom obliku, a rez je vrlo lakonski. Osim toga, ove haljine su vrlo popularne među djevojkama koje žele stvoriti romantičnu i ženstvenu sliku.

Tko je prikladan?

Glavna prednost ovog stila haljina je sposobnost skrivanja bokova djevojke, tako da ove odjeće dobro izgledaju na ljepotama s preuskim bokovima i ženama čiji kukovi imaju značajnu količinu.

 • Ako lik djevojke podsjeća na krušku, uz pomoć suknje za zvono najveći dio njenog dijela će biti skriven.
 • Za one žene čija su ramena prilično široka (lik sličan slovu T), odijelo ovog stila pridodat će volumen na dnu, što će siluetu učiniti proporcionalnijom.
 • Što se tiče djevojaka s pješčanim satom, njima se ne savjetuje da nose haljinu sa suknjom, jer će u takvoj haljini njihove prekrasne proporcije biti skrivene.

S rukavima

Haljine, čija je suknja slična zvonu, mogu biti s trakama, kao i sa dugim ili kratkim rukavima. Ako je model haljine svečan i elegantan, njegov gornji dio može biti predstavljen korzetom, a rukavima nedostaje.

dužina

kratke

Odjevni predmeti ovog stila s mini suknjama obično se kupuju za ljetnu sezonu. Najbolje od svega u kratkoj haljini sa zvonastom suknjom izgledaju tanke djevojke koje imaju vitke noge. Međutim, ultrakratke haljine treba izbjegavati jer su u stanju vizualno proširiti bokove.

midi

Haljine ovog stila s koljenima preporučuju se i za tanke djevojke i za lijepe žene s bujnim bokovima. Modeli srednje duljine vrlo su popularni, pri čemu je struk malo precijenjen.

dugo

Haljine s suknom za zvono na podu su praktične i udobne. Obično je to ljetna odjeća izrađena od prirodnih laganih tkanina. Najčešće se prikazuju u svijetlom rasponu. Zanimljivo je izgledati i odijelo, u kojem je gornji dio monoton, a duga suknja šarena (i obrnuto).

Savjeti za odabir

Odabirom duljine haljine sa suknjom zvona, trebate razmotriti izgled djevojaka. Oni će biti vitkiji i privlačniji, kraća je haljina koju možete kupiti. Što se tiče rezanja, prvo procijenite gornji dio tijela. Ako se vaš vrat može nazvati urednim, a ruke lijepe, sigurno možete odabrati odjeću s dubokim, okruglim, trokutastim ili četvrtastim dekolteom. Ako je vaša poprsja mala, pogledajte modele koji imaju svijetli vrh i imaju dekorativni izgled u izrezu.

Nijansa i boja ove haljine odabire se prema osobnim preferencijama. Za ljetne haljine najpopularnije su svjetle ili svijetle boje. U bijeloj haljini s suknjom sa zvonom djevojka će izgledati svježe i mlado. Crvene haljine po želji za podebljanim i ekstravagantnim ljepotama, au crnoj haljini ovog stila djevojka će izgledati misteriozno i ​​strogo.

Što obući?

Za haljinu s zvoncem od suknje možete nositi obložene jakne i jakne, kao i opremljene jakne. Uz večernji model ove haljine izgleda dobro bolero s dugim rukavima. Istovremeno, ako su boje haljine raznobojne, dodatak bi trebao biti jednoličan.

Torbica ovog stila je odabrana tako da odgovara svrsi - ako se radi o poslovnoj haljini, za nju se uklapa prostrana ležerna torba, a za elegantnu haljinu treba odabrati elegantnu spojku.

pribor

Prekomjerna količina nakita u haljinu s suknjom zvona je nepotrebna. Odijelo i tako izgleda svečano i svijetlo. Dovoljna je mala ogrlica ili dugačke perle, kao i naušnice srednje veličine.

Sa sličnim haljinama možete nositi kožni remen u boji haljine. Ako pojas ima kontrastnu boju, pomoći će vam da istaknete struk.

cipele

Prilikom odabira cipela koje odgovaraju tom stilu, također razmotrite svrhu haljine:

 • Ako se radi o modelu poslovnog stila, cipele s srednjim petama dobro će ići s njom.
 • Ako imate večernju haljinu sa suknjom za zvono, možete nositi štikle.
 • Dopušteno je nositi sandale ili baletne stanove za ovu vrstu haljine u koju ćete ići na sastanak ili šetnju.
 • Za tople modele, visoke čizme klasičnog stila dobro će odgovarati.
Napišite komentar
Informacije za referentne svrhe. Nemojte samozdraviti. Za zdravlje se uvijek savjetujte sa stručnjakom.

moda

ljepota

odnosi