Stilovi haljine i modeli

Stilovi, modeli i vrste haljina koje skrivaju trbuh

Stilovi, modeli i vrste haljina koje skrivaju trbuh

pridružite se raspravi

 
Sadržaj
 1. Koliko dugo trebam preferirati: duge, midi ili kratke?
 2. Koje boje bolje pristaju?
 3. Malo o tkivima
 4. Koja boja vizualno ispravlja oblik?
 5. Trim vrijednost
 6. Koji pribor možete pokupiti?
 7. Savjeti: sakrijte želudac i strane

Haljina - ovo je najbolja odjeća za djevojčicu, jer se samo u njoj možete osjećati zaista privlačno i poželjno. No, na žalost, mnoge djevojke odbijaju ovu odjeću zbog nedostataka u likovima. Jedan od najčešćih problema je izbočeni trbuh. Pojava "trbuha" nije uvijek krivica djevojke. Može se pojaviti ne samo zbog nepravilne prehrane i zanemarivanja sporta, već i zbog porođaja ili bolesti. U nastojanju da prikriju izbočeni trbuh, djevojke obično koriste dva radikalna načina: ili nose kopita kako bi sakrili svoju figuru, ili se uvlače u usku odjeću, nadajući se da će ih vizualno učiniti vitkijima.

U ovom članku želimo vam ispričati o postojećim stilovima modernih haljina koje skrivaju trbuh. Naučit ćete da čak i sa ne-idealnom figurom možete priuštiti lijepu i stilsku odjeću.

Koliko dugo trebam preferirati: duge, midi ili kratke?

Duge haljine

Vizualno povucite figuru, tako da su izvrsni da biste sakrili trbuščić.

Međutim, ovo svojstvo haljina u podu ne vrijedi za djevojčice s vrlo malim rastom. Duga haljina "Palčica" čini je još niža. Stoga, ako liječite minijaturne djevojke, bolje je da ga odbijete.

Haljine srednje duljine

Haljine Midi dužine pogodne su za širok raspon tipova tijela. Ovo je najbolja opcija za one koji žele maskirati izbočeni trbuh.

Suknja srednje duljine zavodljivo otvara noge, istovremeno skrivajući sva problematična područja tijela.

Kratke haljine

Ovo je najopasnije područje za djevojčice koje su stidljive. Mini suknja, pogotovo ako pokriva bokove, vodoravno dijeli lik na mjestu gdje to uopće nije potrebno. Odaberite labave stilove koji neće naglasiti vaš trbuh. Prikladna je i proširena suknja s uskim bokovima.

Kako bi se izbjegle pogreške, bolje je napustiti ultrakratke haljine, jer je za sebe odredio maksimalnu dopuštenu duljinu jednog dlana iznad koljena.

Koje boje bolje pristaju?

Boja haljine trebate odabrati onu koja vam odgovara. Vrlo je važno zapamtiti, kao i mnoge djevojke, znajući da tamne boje vizualno čine vitku osobu, mzbegat u njihovoj garderobi svijetlih boja. Nošenje crne i sive sheme boja, možete, naravno, ispraviti lik, ali stalno odijevanje u tamnim bojama, to je lako zaboraviti o drugim prednostima svog izgleda.

Svježi ten, prekrasna nijansa očiju, neobična boja kose - sve to se može naglasiti uz pomoć haljine ispravnog bojanja. Stoga, svijetle, bogate ili nježne, pastelne boje moraju biti u vašem ormaru.

Haljina s bočnim stranicama, kontrastna u boji, vizualno sužava lik - djevojke s trbuščićima svakako bi trebale gledati u taj stil. Ako volite haljine s otiskom, zatim odaberite obrasce okomite orijentacije - takav crtež „vuče“ figuru.

Malo o tkivima

Ako postoji izbočeni trbuh, treba izbjegavati čvrsto vezana tkiva. Odbacite haljine od tankog trikotaže ili elastične gipure. Ovi materijali ne samo da naglašavaju sve postojeće nabore, već i dodaju nove.Ako volite šarene tkanine, onda odaberite modele haljina s rukavima gipura ili područje dekoltea, ali neka problematična područja budu pokrivena gustim materijalom.

Također, treba paziti na sjajne tkanine, jer sjajna površina izgleda više nego što zapravo jest. Stoga, svilene i satenske haljine također treba ostaviti po strani. Dakle, vaš izbor je debela, mat tkanina kao što su pamuk, lan, velur, krep-šifon, batis, itd.

Koja boja vizualno ispravlja oblik?

Ne samo duljina haljine, ali i njegova boja može vizualno prilagoditi oblik. Cijela paleta boja podijeljena je u dva dijela: jedan uključuje tople nijanse, a drugi hladnu. U isto vrijeme, jedna boja u spektru može imati i tople i hladne tonove. Hladne nijanse imaju tendenciju vizualno napraviti udaljenost do objekta više, a tople nijanse, naprotiv, smanjuju je. Stoga, kako biste stvorili privid smanjenja glasnoće, morate odabrati odjeću u hladnom rasponu.

Učenje razlikovanja hladnih i toplih tonova je vrlo jednostavno. Najtoplija boja palete boja je narančasta, a najhladnija je ljubičasta. Sada pažljivo pogledajte ventilator u boji: dio koji je bliži narančastoj boji je topao, a onaj koji je bliži ljubičastoj je hladan.

Trim vrijednost

Početna funkcija završne obrade tkanine je dekorativna. No, u slučaju da trebate sakriti prisutnost trbuha, završna obrada dobiva na važnosti, jer skreće pozornost s figure na odjeću. Postoji mnogo različitih vrsta dekoracije haljina: draperija, umetci za čipke, vez, apliku i resice - još uvijek ih možete popisati jako dugo. Da biste završili reprodukciju na ruci, izbjegavajte vodoravne linije i mali uzorak. Vertikalni dekorativni šavovi ili vezovi, ogrnuti, padaju od vrha do dna - to su najučinkovitije metode vizualne korekcije figure.

Koji pribor možete pokupiti?

Pribor - to je još jedan vjerni asistent u borbi protiv izbočenog trbuha. Baš kao i cilj, dizajnirani su da skrenu pozornost. Postoji nekoliko opcija za upotrebu dodatne opreme za prikrivanje ove mane:

 • Stvari koje stvaraju vertikalne linije, kao što su duge ogrlice ili lanci.
 • Svijetle stvari koje stvaraju akcente na pravim mjestima, na primjer, velike broševe ili umjetno cvijeće (samo ih nemojte učvršćivati ​​za struk - bolje je za to odabrati zonu dekoltea).
 • Koristite razne trake. Široke trake, korzeti trebaju biti postavljeni izravno na struk, a tanki - malo viši i nošeni s prostranim haljinama s slobodnim rezom.

Savjeti: sakrijte želudac i strane

 • Korektivno rublje - To je stvar koju bi dame s problemom struka trebale nositi, ako ne svaki dan, onda barem u slučajevima kada trebate izgledati najbolje što možete. Pojas je različitih tipova - odvojen vrh i dno, ili solidan model, nalik na kombinezon.
 • Razvijte ispravno držanje: čim počnemo spuštati, trbušni mišići se odmah opuste i želudac „ispadne“. Pokušajte se osloniti na kralježnicu tijekom hodanja: tada se želudac automatski steže i izgledate vitkiji.
 • Skrenite pozornost na prednosti svoje figure, a njezini će nedostaci postati manje vidljivi. Što vam se najviše sviđa kod sebe? Možda je ovo veličanstvena prsa, a možda i lijepa leđa ili vitke noge. Ono na što ste ponosni, potrebno je naglasiti pomoću ispravno odabranog stila haljine.
komentari
 1. Helena
  29.01.2016

  Imam izbočeni trbuh.Obično odabirem haljine s visokim strukom.

Napišite komentar
Informacije za referentne svrhe. Nemojte samozdraviti. Za zdravlje se uvijek savjetujte sa stručnjakom.

moda

ljepota

odnosi